Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

Кухар.Кондитер

Підготовка учнів (слухачів) за професією «Кухар. Кондитер» здійснюється за типовими програмами Державних стандартів ДСПТО 5123-Н-55.3-5-2007 та СП(ПТ)О 7412.С.10.70-2017

Термін навчання: 2 роки (на базі 11 класів), 3 роки (на базі 9 класів)

Форма навчання: бюджетна
Кваліфікація: кухар4 розряду, кондитер 3 розряду

Працевлаштування:  гарантовано навчальним закладом
Вимоги до освітнього рівня осіб: повна або базова загальна середня освіта
Вік після закінчення терміну навчання: не менше 18 років.

Тривалість професійно – теоретичної підготовки для 3-х років навчання – 541 година (це предмети: технологія приготування їжі з основами товарознавства, технологія приготування кондитерських виробів з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія виробництва, фізіологія харчування, організація виробництва та обслуговування, облік, калькуляція і звітність, малювання та ліплення, охорона праці.

Тривалість професійно – практичної підготовки – 1392 години:
(216 годин – виробниче навчання в лабораторіях;  210 годин – виробниче навчання на підприємстві; 966 годин – виробнича практика, яка здійснюється безпосередньо на робочих місцях (підприємствах харчової та кондитерської промисловості міста).

Випускнику професійно-технічного навчального закладу, якому присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник», видається диплом державного зразка.

Особі, яка не закінчила повний курс навчання у професійно-технічному навчальному закладі, але за результатами кваліфікаційної атестації їй присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії відповідного розряду видається свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації, зразок якого затверджується Кабінетом Міністрів України

Сфера професійного використання випускника: харчова промисловість, кондитерська промисловість, виробництво хліба, хлібобулочних виробів, виробництва сухарів, печива, пирогів, тістечок з тривалим терміном зберігання.

 6,353 Переглядів всього,  11 Переглядів сьогодні

Top